OVO MU JE NAJVEĆA GREŠKA: Nije mario za nju, a tek sada isplivavaju posledice toga! Ružica se prisetila svojih propusta iz TREĆE SEZONE koju ne može sebi da oprosti! (FOTO)

 

 

Večerašnji ,,Parograf" promeniće sve.

Momak sa ulice, otvorio je dušu po ulasku, pa je ispričao deo svoje životne priče, ali sada je došlo vreme da se otkrije sve. Božidar Milovanović podvrgnuo se poligrafu, te je odlučio da sa gledaocima podeli svoju životnu priču.

Pre početka napomenuo je da ima veliku tremu jer je o sebi okrio najmračniju istoriju svog života.

Sledeće pitanje za Božu bilo je - Da li je istina da se zbog jedne stvari u životu mnogo kaješ?

 

 

Večeras je ispričao svoju tešku životnu priču, koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Božidar je izneo mnoge mračne tajne, koje do sada nismo čuli, težak život koji je vodio zbog bolesti svoje majke od nemaštine, morao je da se okrene drugoj strani zakona, te e činio stvari, kako kaže, zbog kojih se ni malo ne ponosi, ali je bilo stanje da mora da se preživi.

- Zbog toga što sam napustio majku, zbog odsutnosti iz njenog života, i to sve zbog moje bivše devojke, Anđele. To mi je najveća greška - kroz drhtaj je ispričao Boža. Ružica Veljković imala je nedoumice oko cele situacije, te ju je prvo voditeljka pitala oko čega je ona kaja u životu:

- Imam skoro, relativno nekih stvari koje sam uradila kojih se kajem, ali najviše se kajem zbog greške u trećoj sezoni sa Filipom, ja sam pravila gluposti, ne kao što ovi danas ovde rade, ali sam radila - ali je se okrenula prema cimerovom izglaganju tokom emisije - Mene zanima sve o njegovoj mami, jer nije to sve rečeno, kao da mi fali nešto tu, neka priča -

- Bila je jako dobra osoba i previše se dala svima i ne mogu da verujem da joj se sve to desilo. Sve je počelo od kafića, jer je zavisila samo od sebe, nije imala ničiju pomoć, tek kasnije sam shvatio koliko je to bilo komplikovano da se uradi -


Poligraf je odgovor prepoznao kao: ISTINA! 

 

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15.20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live