Izvor:
19.09.2018 u 00:31
0

NEODLUČAN: Da li će posle ovog pitanja Ilijana obustaviti vezu sa Božom?! Poslednji odgovor za večeras! (FOTO)

Večerašnji ,,Parograf" promeniće sve.

Momak sa ulice, otvorio je dušu po ulasku, pa je ispričao deo svoje životne priče, ali sada je došlo vreme da se otkrije sve. Božidar Milovanović podvrgnuo se poligrafu, te je odlučio da sa gledaocima podeli svoju životnu priču.

Pre početka napomenuo je da ima veliku tremu jer je o sebi okrio najmračniju istoriju svog života.

Sledeće pitanje za Božu bilo je – Da li je istina da želiš da se pomiriš sa svojom devojkom Anđelom?

Njegova ljubavna priča mnoge je naterala na suze. Božidar je ispričao da pre Anđele nije imao ozbiljnu vezu, te da mu je ona ostavila veliki trag u životu.

Najlepše godine svog života sam proživeo sa njom – izjavio je Boža.

Potvrdnim odgovorom, poljuljao je odnos sa novom devojkom, Ilijanom Vagić.

Čuo sam se sa njom i pre ulaska u rijaliti. Mi smo ostali prijatelji nakon veze. Rekao sam da bih voleo da budem sa njom, ali ako mi se sa nekom drugom desi nešto lepše, logično da se ne bih vraćao na staro

Voditeljka je upitala Ilijanu Vagić za komentar, s obzirom da su njih dvoje

Kako ja to da znam, mislim on je voli i dalje, tako da verovatno bi voleo da se pomiri – sumnjivo je odgovorila Ilijana, ali kada je čula odgovor ,,Parografa", mogla je da odahne.

Poligraf je odgovor prepoznao kao: LAŽ!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter