Izvor:
19.09.2018 u 17:50
0

BIVŠI DEČKO UČESNICE ULAZI U RIJALITI? Enisa doživela šok, a reakcija njenog rijaliti momka će vas zaprepastiti! (FOTO)

Učesnici sedme sezone rijaliti programa "Parovi" Enisa i Đorđe nedavno su otpočeli svoju romansu u najluksuznijoj vili na Balkanu.

Sve bi bilo u najboljem redu da se nije oglasio bivši momak dizajnerke u usponu, koji je odneo:

– Čisto sumnjam da će on doći, jer dečko nije besposličar kao ja. To je završeno pre 6/7 meseci. Što se mene tiče. može slobodno da dođe, mi smo prijatelji! – objasnila je aktuelna takmičarka.

Na pitanje kako će braniti devojku od bivšeg dečka, Đorđe je odgovorio:

– Nema potrebe da je branim, znao sam već u karantinu da ova devojka nema dečka! ukoliko su nakon raskida ostali prijatelji, nemam ništa protiv. Odreagovaću ako primetim da tu ime nešto više!

Naime, Enisin bivši dečko otkrio je da je i pre Đorđa posezala za momcima koji su mlađi od nje, ali je i dodao da joj je novi rijaliti momak najgori izbor do sada.

Da podsetimo, produkciju Happy Televizije je kontaktirao njen dugogodišnji kolega, ali i emotivni partner koji je želeo da otkrije detalje o Enisinom životu za koje smatra da bi šokirali mnoge!

– Nije joj prvi put da bude sa mlađim frajerom, ali sam iznenađen jer ona preferira moćne i situirane muškarce. Ne verujem da je taj, Đorđe , s kojim je sada, njoj dorastao. Ona je skupa za održavanje. Ali pošto joj u toj vili ne fali ništa sem sexa, verujem da je s tim malim smao zbog toga i da će ga brzo zaboraviti – rekao je Enisin bivši emotivni partner.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter