Izvor:
19.09.2018 u 21:01
0

LJUBOMORNA NA BIVŠU: SUKOB Coka želela da odbrani sadašnjeg dečka, pa sve izmaklo kontroli! Jelena joj pomogla! (FOTO)

Želela je da mu je osveti zbog dečka.

Aleksandra Coka Tasić je svoj glas dala Benjaminu Spahović, kako nadovi jer ju je razočarao zbog napada na njenog sadašnjeg dečka, Nikolu Lakić, ali ne samo zbog toga:

Razočarao me je današnjim postupkom, jer od početka je pričao i Nikoli i meni da nam je brat. Ne boli me to što je sa Izabelom, zašto bi me to pogodilo – izjavila je Coka, a potom je prešla da komentariše novu ljubavnu vezu između Izabele Alijoski i Benjamina:

Mi smo pričali da će njih dvoje smuvati, mislim da će Beni ovde ispasti žrtva. Komentarisali smo i to kako naravno Izabeli ovde loše, jer gleda nas dvoje u ljubavi

Pričao nam je kako je ona odvratna, tako da sada ga vidim kao dvoličnu osobu – izjavila je Coka da je Benjamin govoroio za Bels.

Jesam, pričao sam i šta sad – ironično je odgovorio Benja.

Devojko ti konstantno lupetaš, koga bi nominovala da se mi nismo smuvali – vikala je Bels na Coku.

Ilijanu bi nominovala, jer mi nijerekla šta se desilo u tuš kabini, a ja sam joj najbolja drugarica ovde u vili. Ja sam njoj rekla neke stvari, a ona meni nije objasnila – iskrena je bila Coka, zatim je ustala i Jelena Ilić, koja je takođe nominovala Benjamina uz obrazloženje:

Pre svega sam ga nominovala zbog našeg sukoba, koji on komentariše da nije svađa. Njemu je sasvim normalno da posle svađe, on dođe posle deset minuta i ponaša se kao da ništa nije bilo. Meni to govori da on nije iskren, jer smatram da tako sebe smiruje

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter