Izvor:
19.09.2018 u 21:57
0

NE ZNA KOLIKO JE DUŽNA: NJEN ULAZAK IZNENADIO JE MNOGE! A sada Ružica otkriva zbog čega nije mogla mirno noćima da spava! (FOTO)

Ružica Veljković, pobednica rijalitija ,,Parovi" ušla je u novu, sedmu sezonu, zbog dugova.

Naime, u toku ,,Nominacija" Ružica je ispričala šta joj je bilo na duši:

Noćima nisam mogla da spavam i razmišljala sam šta treba da uradim – započela je svoj govor jedan od najjačih rijaliti igrača, pa je nastavila:

Mislim, ja sam već rekla, ušla sam jer sam napolju naparvila veliki dug – voditeljka Bojana upitala je koliko je to dug, što Veljkovićka nije želela da odgovori, ali je nagovestila da je blizu 50. 000 evra.

Našla se ponuda da uđem u rijaliti, shvatila sam da ću tako brzo da zaradim novac, kako bi otplatila dug i zbog toga sam ušla. Koliko god da sam pogrešila, mislim na mog Bubija, toliko znam koliko je ova kuća učinila za mene

Poznato je da je Ružica izjavila da više neće ulaziti u rijaliti formate, ali ipak sudbina je rekla da će treći put šetati vilom, da li je ovo treća kruna koju će dobiti?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter