DALA IM BLAGOSLOV: Izabela sigurna u propast novopečene veze! Majčine reči se obistinile?! (FOTO)

 

 

Izabela Anderson imala je da poruči jasnu poruku Benjaminu, inače njenom bivšem vereniku i njegovoj novoj devojki, Izabeli Alijoski.

Kako je već poznato, njihova verdiba pukla je, jer je Izi izjavila da je Benja prema njoj bio ,,kontrolon frik", odnosno da je upravljao njom, naređivajući joj, ali da ona nije neko ko može i hoće da podlegne bilo kom muškarcu.

Voditeljka Bojana upitala ju je da li joj je teško sada kada vidi ovakve stvari, te je internacionalna rijaliti zvezda odgovorila:

- Naravno da mi je teško, ali i to će proći, ja sam mu rekla da se distanciramo, jer nismo jedno za drugo - započela je Anderson, pa nastavlja - One iste stvari koje je govorio meni, sada govori i njoj, zbog toga mi je mnogo krivo, ali imaju moj blagoslov, jer znam da im je veza lažna i da neće to uopšte potrajati -

 

 

Zatim se nadovezala na majčine reči, koje je nije podržavala u vezi sa Benjaminom, zbog prošlosti koju Izi imala. Naime, tokom učešća u rijalitiju ispričala je da je imala dečka koji se ponašao kao model ponašanja koje ima i njen bivši verenik.

S tim u vezi, imala je da mu poruči:

- Imala sam isti tip dečka, kao on, sećate se da je moja majka mene osuđivala zbog veze sa njim, jer je govorila iste te stvari -

Ja druge strane, Bels nije znala šta da joj odgovori, jer smatra da ona nije ništa loše uradila, s obzriom da se zna da od kada je ušla u sedmi serijal rijalitija ,,Parovi", Benjamin je u nju gledao sa posebnim simpatijama.

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15.20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live