Izvor:
19.09.2018 u 22:50
0

DALA IM BLAGOSLOV: Izabela sigurna u propast novopečene veze! Majčine reči se obistinile?! (FOTO)

Izabela Anderson imala je da poruči jasnu poruku Benjaminu, inače njenom bivšem vereniku i njegovoj novoj devojki, Izabeli Alijoski.

Kako je već poznato, njihova verdiba pukla je, jer je Izi izjavila da je Benja prema njoj bio ,,kontrolon frik", odnosno da je upravljao njom, naređivajući joj, ali da ona nije neko ko može i hoće da podlegne bilo kom muškarcu.

Voditeljka Bojana upitala ju je da li joj je teško sada kada vidi ovakve stvari, te je internacionalna rijaliti zvezda odgovorila:

Naravno da mi je teško, ali i to će proći, ja sam mu rekla da se distanciramo, jer nismo jedno za drugo – započela je Anderson, pa nastavlja – One iste stvari koje je govorio meni, sada govori i njoj, zbog toga mi je mnogo krivo, ali imaju moj blagoslov, jer znam da im je veza lažna i da neće to uopšte potrajati

Zatim se nadovezala na majčine reči, koje je nije podržavala u vezi sa Benjaminom, zbog prošlosti koju Izi imala. Naime, tokom učešća u rijalitiju ispričala je da je imala dečka koji se ponašao kao model ponašanja koje ima i njen bivši verenik.

S tim u vezi, imala je da mu poruči:

Imala sam isti tip dečka, kao on, sećate se da je moja majka mene osuđivala zbog veze sa njim, jer je govorila iste te stvari

Ja druge strane, Bels nije znala šta da joj odgovori, jer smatra da ona nije ništa loše uradila, s obzriom da se zna da od kada je ušla u sedmi serijal rijalitija ,,Parovi", Benjamin je u nju gledao sa posebnim simpatijama.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter