Izvor:
19.09.2018 u 23:54
0

LUKA ODLEPIO ZBOG SAŠKE: Kale razotkrio vezu mladih ukućana! Strasti eskalirale do maksimuma! (FOTO)

Sukob bivših partnera zbog glasova.

Luka Budimir prvobitno glasao je za Ivanu Žizelu, ali nakon što je u dvorištu Saška uvradila njegova osećanja, promenio je i glasao za Aleksandru Karailjaz koja mu je inače bivša, ali i sadašnja devojka, s ozbirom da njih dvoje ne znaju na čemu su, kako navode.

Prvo, hoću da kažem da sam glasao za Ivanu, ali nebitno je to, menjam glas i dajem za Sašku, jer je devojka go*no, ne mogu da verujem. ja joj pokažem emocije i ona na sve to pljune – usplahireno je izjavio Luka.

Alo, dečko šta umišljaš ti, kao neki rijaliti igrač, nemaš ti pojma. Pokaže kao lik emocije, a sutradan mi raskine, ne razumem, kakve su to emocije – uzvratila mu je Saška., govoreći da je Luka trenutno i pripitom stanju.

Čašćavali su se mnogim uvredama i pogrdnim rečima, te je Luka rekao da mu je Saška pomenula majku, na koju je on veoma emotivno slab, te da ga he to dovelo do granica besnila.

U njihov sukob umešao se i Kale gospodar vremena koji je izjavio da po njegovom mišljenju, njihova veza je lažna:

Sve je ovo fejk, i ova svađa i vaša veza, ljubav. Vi se ne volite, a kao ste zajedno

Međutim, kako je Saška glasala takođe za svog bivšeg dečka, Produkcija nije dozvolila Luki da promeni glas, shodno tome da je atraktivna crnka imala jasne razloge za nominaciju, dok je Budimir želeo da promeni zbog pređašnjih događaja, koji su se desili neposredno pred glasanje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter