Izvor:
21.09.2018 u 13:49
0

COKA NA STUBU SRAMA: MOLI LAKIĆA DA JOJ OPROSTI BURNU PROŠLOST! (FOTO)

Nakon što je Nikola Lakić ostavio Coku, zbog toga što je saznao da je imala aferu sa starijim gospodinom iz Dubaia, Coka ne prestaje da ga moli za pomirenje.

– Nikola, razumi me, molim te, to je samo sitnica, ne želim da te izgubim, jer mi značiš – rekla je Coka.

– Ma kakva sitnica, jel ovo za tebe sitnica? Ako jeste, mi sada ovde završavamo svaku priču – uzvratio je Lakić.

– Dobro, nije sitnica, ali kako sam ja mogla tebi da pređem preko svega iz tvoje prošlosti, otkud znam šta si još radio za ovih 35 godina – priča Coka i dodaje.

– Pritom, moji roditelji sve znaju o meni, i to znaju, ja sam čista što se tiče te priče, želim te, i hoću da budemo zajedno, šta ti tu nije jasno – upitala je Coka.

Nikola se nisu dopale Cokine reči, pa joj je odmah odbrusio.

– Ma kakvi tvoji roditelji, da znaju da si čista, već bi zvali da odbrane svoju ćerku i sinoć i danas, ali ih nema, pritom poneli su se jako loše – izričit je bio Lakić, koji je nastavio sa razgovorom.

– Nećemo o tvojima, tvoji prijatelji i familija je ispala jako nekulturna, za mene su rekli da sam nakaza, moji to nikada ne bi rekli – zaključio je bio Lakić.

Iako je Coka nastavila da objašnjava kako ona nema uticaj na svoje prijatelje, Lakić nije želeo da je sluša.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter