Izvor:
22.09.2018 u 16:02
0

MAMA MU DEMONSTRATIVNO NAPUSTILA VILU: Psovao, pljuvao, a onda mu je rekla OVO! Lakić izgubio podršku majke?! (VIDEO)

Tokom roditeljskog sastanka došlo je do sada neviđenog dešavanja.

Nikola Lakić poznat je kao neko ko je uvek imao podršku svoje majke Marina, ali da li se sada sve to promenilo?

Naime, seksualan čin između Nikola i njegove nove devojke, Aleksandre Coke Tasić napravio je opštu pometnju u Lakićevoj porodici, te je morala da reaguje.

Zgrožena time, jer i u prošloj sezoni, eksplecintni snimak Lakića i njegove bivše, Bels isto joj je teško pao.

Nikola, ti znaš da meni nije bilo dobro zbog tog snimka i da sam imala problema sa srcem. Sada isto to ponavlja – izjavila je Marina.

Međutim, u jednom trenutku Marina je želela da napusti vilu, jer kako je rekla, imala je srčane probleme, što je uznemirilo njenog sina, koji je počeo da lupa na vrata.

Zapravo, ona je želela da napusti emisiju zbog toga što nije želela da opet pogleda snimak između njenog ponosa i Coke, iako joj je voditeljka obećala da se to neće desiti.

Ali Marina, mi smo Vam obećali da nećemo pustiti snimak sada u emisiji – govorila je Anđela, što gospođa nije čula.

U videu koji sledi, pogeldajte kako je izgledalo napuštanje vile od strane Marine, koja pri izlasku nije imala reči hvale za svog sina:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter