Izvor:
31.08.2016 u 00:17
0

OTVORILA KARTE: Sita otkrila PRAVI RAZLOG njene NETRPELJIVOSTI prema Ružici!

Dizajnerka Sita Ahmić gost je večerašnje emisije "Upoznajte Parove", a samo za happytv.rs prokomentarisala je šta joj je učešće u najpopularnijem šou donelo, sa kime od učesnika je ostala u kontaktu, kao i da li bi učestvovala u petoj sezoni "Parova".

"Parovi" su mi svakako dobro doneli, upoznali su me ljudi sa ovih prostora, Hrvatska je već znala za mene, u Bosni me zaustavljaju, pitaju za mene. Najponosnija sam, kako kažu moje Saralije, da ih nisam obrukala, jedna od retkih sam iz Bosne koja to nije uradila – ispričala je Sita.

Pitali smo dizajnerku šta misli o pobednici ove sezone.

Ružici i meni su se razilazili stavovi, nije mi se svidela još dok sam bila napolju, ona je to verovatno osetila i zato je imala takav gard prema meni. Nije trebala ona da pobedi, možda je trebala da bude peto mesto. Maca je bila moj favorit, a ona ili Gasttozz su definitivno zaslužili prvo mesto. Macu sam jako zagotivila, osetila sam se sa njenom životnom pričom, nije ništa krila prema meni, dosta mi se svidela. I dalje smo u kontaktu, čujem se sa Arminom, Magdalenom, Đoletom, Markom. Dalila me razočarala, bila mi je dobra prijateljica, međutim razočarana sam, pretpostavljam da je umorna više, ne sviđa mi se njeno ponašanje na "Maldivima" – rekla je Sita bez dlake na jeziku, a zatim je otkrila da li bi ušla u narednu sezonu rijaliti programa.

Kad bismo promenili neke uslove pošto imam decu, možda bih ušla, ali ne na godinu dana – nasmejano je rekla bivša učesnica.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter