Izvor:
22.09.2018 u 21:48
0

ELVIN KADRIĆ NASTAVLJA DA ŠOKIRA KROZ SUZE: DEDA I OTAC SU MI NESTALI, A DOKTORI SU ZA BRATA REKLI DA NEMA LEKA! (FOTO)

Elvin Kadrić, otvorio je svoju dušu i iskreno je pričao o svom životu sa Anđelom Lakićević.

– Ja iza sebe imam dosta stresnih situacija, pored toga što mi je tata nestao u ratu, to se isto desilio i sa mojim dedom, jednog dana su samo odvedeni iz kuće i nisu se vratili – rekao je Kadrić.

Anđelu je zanimalo da li mu brat olakšava bol i da li zajedno prolaze kroz teške životne periode.

– Moj brat kada se rodio, moja majka je počela drugi put da živi, međutim moj brat živi u svom svetu, on ima autizam i o njemu se posebno staramo – kaže Elvin i nastavlja.

– Jednom nam se desilo da je otišao od kuće, odmah sam to osetio i krenuo sam da ga tražim, našao sam ga blizu kuće i tada sam shvatio koliko mi on znači, postojali su periodi kada sam umeo po hiljadu puta da ponavljam jednu reč u nadi da će sklopiti rečenicu, međutim nije – zaključio je Elvin.

U vili je vladao muk, potresna ispovest nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter