ANĐEOSKIM GLASOM NAJEŽIO POLITIČARA: NAKON TUŽNE ISPOVESTI, SMOGAO JE SNAGE ZA PESMU! Elvin pevao samo za Šešelja! (VIDEO)

 

 

Smogao je snage i da zapeva.

Multi talentovani takmičar sedme sezone ,,Parova“, Elvin Kadrić, tokom emisije ,,Tajne parova“ otkrio je svoju tužnu životnu priču.

Pored priče o svojoj porodici, gubitku oca i dede, ali i o rođenju brata koji je zadobio autizam po rođenju, Elvin je ježio sve gledaoce, ali i cimere.

Među gostima, glavnu ulogu nosio je i političar, ali i novi deo rijaliti tima, Vojislav Šešelj, za kog se zna veliko životno iskustvo koje stoji iza njega, pružio je reči utehe mladoj zvezdi.

- Ti si hrabar dečko, koji je na pravom putu i za tebe ima mnogo nade, već si dosta postigao u životu – bile su reči velikog političara.

Nakon ispovesti, želeći da se dokaže i pokaže koliko vredi i da nije uzalud se trudio kroz život, skupio je hrabrosti da zapeva.

 

 

Zamenio je suze osmehom na licu, a zatim je zapevao na uvo Šešelju, pesmu koju je lično on naručio, staru, izvornu pesmu ,,Zapevala sojka ptica“.

Stegnuvši pesmice, pustio je glas i zadivio kako Vojislava, tako i sve ukućane.

U videu koji sledi, pogegledajte oduševljene svim u velelepnoj vili:

 

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost