Izvor:
23.09.2018 u 16:31
0

VEČERAS SLEDI PRAVA POSLASTICA ZA SVE LJUBITELJE RIJALITIJA:Gosti emisije „Upoznajte Parove“ razotkriće učesnike, a ON će ih rešetati škakljivim pitanjima?!

Večeras od 19h na srećnoj televiziji još jedna emisija sedmog serijala, "Upoznajte Parove"!

Voditeljka Anđela Lakićević ovoga puta ugostiće bivšeg takmičara Ljubišu Preletačevića, Srđana Zelembabu Zeleta, kao i Božin dobrog prijatelja.

Gosti će se uključivati uživo u vilu "Parova" ali i gledaoci će moći da se jave i daju svoj sud o aktuelnim dešavanjima.

O svađama, nesuglasicama ali i varnicama koje sevaju u rijalitiju kao i o taktikama i maskama učesnika, razgovaraće ovi zanimljivi gosti.

Ostanite uz Happy televiziju!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter