Izvor:
24.09.2018 u 14:50
0

ZAKAČIO SE ZA RUŽICU, NE DA JOJ DA DIŠE: Mili otvorio dušu! Otkrio takmičarki šta se desi svim ženama posle veze sa njim! Nećete verovati šta je u pitanju!

Nakon afere sa Voljenkom Ilić, Milutin Radosavljević Mili ne časi ni časa kada su žene u pitanju.

Po samom ulasku u vilu, Mili je otkrio da mu se Ružica dopada još od prvog puta kada ju je video.

U toku današnjeg dana, Radosavljević je iskoristio trenutak da se osami sa Veljkovićevom i fascinira je pričama o svojim bivšim ljubavima:

– Što bi mene zvala bivša posle tri godine da me vidi, ako ja ne vredim –

– One su svesne da kada me izgube postaju lude.Ozbiljno ti kažem, sve polude, ne znaš ti.Bilo je svega.Imao sam razne žene, udovoljavao sam im na sve moguće načine, veruj mi da ovakvog nećeš naći nikad kao što sam ja.Stvarno sam poseban –

Ružica nije skidala osmeh sa lica dok je slušala Milijeve dogodovštine iz prošlosti, a poznato je da je Milutin pored toga što je zavodnik, veliki baron.

Da li će Mili biti istrajan u odluci da osvoji Ružicu ili će se okrenuti nekoj drugoj dami, ostaje da vidimo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter