Izvor:
24.09.2018 u 16:03
0

KO O ČEMU, BENJO O IZABELI: Takmičar na mukama, pati za bivšom devojkom! Želi da se pomiri sa njom po svaku cenu! (VIDEO)

Kao što je već poznato, Benjamin je verio još prve nedelje rijalitija Izabelu Anderson, međutim, njene imenjakinja Izabela Alijoski uspela je da ga preotme, ali to nije dugo trajalo.

Mladi MMA borac molio je bivšu verenicu da mu se vrati, ali isto veče napravio je još kobniju grešku, stupivši sa Milicom Štavljanin u vatreni se*s, i to naočigled svih takmičara u vili.

Međutim, već sutradan, Benjo se pokajao zbog svega što je uradio u vidno pipitom stanju,te je sa takmičarima razgovarao o greški koju je načinio:

Naime, Spahović je u razgovoru sa Lukom otkrio da voli Izabelu, ali i da bi ona morala da se promeni ukoliko dođe do njihovog pomirenja:

– Volim je ali ona je kao santa leda.Dobar je čovek, znam da joj je stalo do mene –

– Povredilo me je kada mi je rekla da sam glu i da sam govno od čoveka –

U narednom videu pogledajte kako su takmičari posavetovali Benjamina, kao i kakvo sada mišeljenje o njemu ima Izabela Anderson:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter