Izvor:
24.09.2018 u 17:47
0

VESNA VUKELIĆ VENDI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ivan je nekontrolisani drekavac, Lakić je lak muškarac! (FOTO)

Varnice koje su sevnule između Jelene Ilić i Ivana Marinkovića privukle su veliku pažnju javnosti.

Naime, očevici primećuju da među novinarkom i već poznatim rijaliti igračem postoji snažna hemija, da su na istim talasnim dužinama, ali i da deluju kao najbolji drugari.

Vesna Vukelić Vendi, poznata je po svom britkom jeziku, gostujući u emisji "Upoznajte Parove", na sebi svojstven način, isktitikovala je Marinkovića:

– I ako je među njima i došlo do nekog kontakta, to je isključivo posledica Jeleninog neiskustva. Po mom mišljenju, Ivan je nekontrolisani drekavac. Ključna stvar kod njega je što ima obraz kao đon! Hvalio se bivšom ženom Gocom, a pevačica je pokazala kakva joj je socijalna inteligencija izborom Ivana za partnera – rekla je Vukelićeva.

Izbačeni takmičar, Radomir Medojević nije se složio sa Vendi, pa je izneo svoje mišljenje:

– Mislim da Ivan ima jake emocije prema Jeleni, a ona mu iste daje na kašičicu. Poput "tople distance", mislim da je veoma inteligenta i da ga upravo to privlači – rekao je izbačeni takmičar.

Poznata estradna umetnica, nije izbegla da prokomentariše i Lakićevo učešće u rijaliti programu "Parovi":

– Lakić, kao što mu i prezime samo kaže je lak muškarac. On ide iz veze u vezu. Prvo što me podseća na njega je da je preletač, kao neki komarac ide sa jedne na drugu – rekla je gošća emisije "Upoznajte Parove".

Ostanite uz happytv.rs i saznajte sve o najgledanijem rijaliti programu na Balkanu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter