Izvor:
25.09.2018 u 17:41
0

TAKMIČARI PODELILI MIŠLJENJA O SKANDALU: Ivan je zaslužio sve šta mu se desilo! Strahujemo od Benaminovog povratka iz izolacije! (FOTO)

Skanada koji obeležio jučerašnju noć u "Parovima" odjeknula je Balkanom.

Fizički obračun Benjamina Spahovića i Ivana Marinkovića pokrenuo je lavine komentara, a Benjamin koji je inicirao fizički sukob trenutno se nalazi u izolaciji.

Takmičari, kojima je uteran stran u kosti, tokom emisije "Upoznajte Parove" komentarisali su sporni događaj, a prednjačila je jedna takmičarka, koja trdi da je Ivan zaslužio ono što ga je snašlo:

– Imam korektan odnos sa Benjaminom. Moje mišljenje je da je bio isprovociran od strane Marinkovića. Njega sada nema, ali se plašim da će se vratiti još agresivniji iz izolaciji – rekla je Zorica.

– Da li se vi dobro sećate događaja? Nije bio isprovociran! – pitala je Veljkovićeva,a Marinković se našao uvređen:

– Da li hoćeš da kažeš da na sahrani treba reći za pokojnika: "Zaslužio je to!"? – pitao je takmičar koji je u okršaju izvukao deblji kraj.

– Da, ali mislim da su se provokacije skupljale danima. Mic, po mic i desilo se šta se desilo. Ne shvatam poentu provociranja čoveka, za kojeg znamo kako reaguje – dodala je Radojkovićeva .

Ipak, produkcija je za večeras najavila najstrože kasne, a možda i prve diskvalifikacije u sedmoj sezoni.

Ostanite uz happytv.rs da saznate sve novitete u rijalitiju "Parovi".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter