Izvor:
26.09.2018 u 12:17
0

IZABELA PRIZNALA SVE: Baki me je poljubio trećeg dana, pitao me da idemo u tuš kabinu! (FOTO)

Benjamin Spahović raskrinkao je Bakija B3 i Izabelu Alijoski i otkrio da su se učesnici "Parova"poljubili u ostavi.

Učesnici su prvo negirali da je došlo do poljupca, a onda su u žaru rasprave otkrili sve:

– Što ti je povređen ego? Što si me ljubio? Znate li da me je na početku pozvao u tuš kabinu, kaže, idemo na rizik – počela je da Izabela:

– Mi smo se poljubili 2,3 dana nakon što sam ja ušla ovde. Rekao mi je idi ti u tuš kabinu, za 15 minuta ću doći i ja. Zbog čega se pravdaš, ako nisi kriv? – pitala je Alijoski Bakija.

Ružica Veljković, najbolja Izabelina rijaliti drugarica, pitala je takmičare.

– Zbog čega ste ušli u tuš kabinu sa bubicama? – aludirala je takmilarka na moguće taktike, a poznati denser je odgovorio:

– Ja sam pobegao! Ne znam o čemu devojka priča i ne verujem koliko daleko može da ide! Otkači se od mene i maltretiraj nekog drugoga. Baš zato, da sam želeo nešto da uradim, ne bih poneo bubicu – rekao je denser..

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter