SAMO ZA HAPPY.RS: Ružica Veljković bez dlake na jeziku o svom sukobu sa Bels! Takmičarka otkrila i da je moguće pomirenje bivših partnera!

Pobednica četvrte sezone Ružica Veljković poznata je po svom britkom jeziku, a kako ističe uvek se vodi  starom poslovicom  "Što na um, to na drum".

U novu sezonu je ušla kao zauzeta i do ušiju zaljubljena devojka, a mnogi takmičari komentarišu da je to upravo razlog zbog kojeg je Veljkovićeva neaktivna, tiha i povučena.

1. Gledaoci su zabrinuti za tebe jer si poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, ali sui u ovoj sezoni povučena.Odgovor na to je nova ljubavna veza, ali koji je pravi razlog tvojoj neaktivnosti u vili?

- Itekako odgovaram kada je to potrebno.Ne odgovaram nebitnim ljudima, a ovde je većina ukućana totalno nebitna, bar meni.Ljudi su navikli da se raspravljam sa svima, ali ja sam prevazišla sve ovo.Moja veza nema ništa sa mojim ponašanjem, jer sam sposobna da razmišljam svojim mozgom, tako da vrlo dobro znam šta radim.

2. Koliko si besna na Bels, s obzirom da ste imale sukob, te si izjavila da te je razočarala?

- U tom trenutku sam se razočarala, ali više nisam besna na nju ni najmanje.Ona je dobar prijatelj, samo je ponekad uhvati to neko njeno ludilo.

3Sinoćni parograf je pomerio granice, međutim ti sa Conjom nisi imala dobru komunikaciju.Kako komentarišeš njegov poligraf?

- Parograf Conjin je najbolji do sada i smatram da neće biti interesantniji u ovoj sezoni.Conja je moj dobri kućni ljubimac i jako je poslušan.

4. Poznata si kao iskusan rijaliti igrač, a tvoj odnos sa Izabelom bio je veoma poverljiv.Po tvom mišljenju, da li je ona i dalje zaljubljena u Lakića i obrnuto?

Obostrano je sigurno.Stalno se smeškaju jedno drugom, dele hranu.I dalje se poštuju, a mislim da njihova ljubav još uvek nije prošla.Ukoliko Coka izađe iz vile, garantujem da će biti zajedno.

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14.30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte parove
21:00 Goli život
23:00 Parovi - Poželi pesmu
02:30 Parovi - Live