Izvor:
11.10.2018 u 12:33
0

ŽIZELA RAZOTRKILA TAKMIČARKU: POVREDILA JE KADA JOJ JE OVAKO ODBRUSILA!

Ivana Žizela odlučila je da progovori o svemu što zna o takmičarki.

Njihov sukob datima danima unazad, a sada je odlučila da otkrije tajnu.

Dina Galorini, ćerka srpske heroine, stala je na žulj internet senzaciji, te je odgovroila na zadatu temu u popodnevnom druženju sa ,,Parovima", ,,Ko ima šansu da opstena u rijalitiju".

Pokazuje svoje pravo lice, mislila sam da je devojka koja je došla da otkrije svoju tešku životnu priču – započela je Ivana, pa je nastavila:

Telefonski poziv mi je otvorio oči, jer su mi preneli kako me ogovara okolo po vili, a ustvari samo mi glumila prijatelja – ispričala je Žizela kada je shvatila da joj Dina nije prijatelj, kakva se predstavila, pa je onda objasnila kako joj je Galorinijeva odbrusila pre sastanka:

Ja nisam znala dok nisam videla neke stvari, a vidim da joj smetam, ne znam zbog čega. Baš mi je malopre rekla da je nerviram. Možda zbog toga što sam videla kakva je zapravo

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter