Izvor:
11.10.2018 u 12:41
0

CONJA SEO OD ŠOKA: Žizela mu odbrusila i postidela zbog OVOGA!

Žizela odbrusila Conji.

Ivana Žizela postala je glavna tema popodnevnog sastanka, ali tek je nastupila na sceun kada je Nikola Jovanović, konobar iz Raške želeo da se sukobi sa njom, ali nije znao da će ga spustiti na zemlju.

Tokom glasanja ko će opstati u rijalitiju po načinu njihovog ponašanja, Žizela je otkrila da gaji animozitet prema Dini Galorini, pa se u diskusiju ubacio i Conja, ali ga je Ivana prekinula i spustila govorom na zemlju:

E, ti si neko koga žena plaća i plaća mu sve račune, pitam – započela je Ivana, pa mu je nastavila pridikovati:

Ajde skloni se tamo, ti i onako na sve ovo gledaš kao na igru, prevario si svoju ženu, a sada se pravdaš ovde – odbrusila mu je Žizela.

Konobar nije imao šta da joj kaže, već je samo seo na stolicu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter