NAKON ŠTO SU SE POMIRILI, PRODUKCIJA OTKRILA TAJNE PORUKE: Enisa i Đole ponovo raskinuli!? (FOTO)

 

 

Ozvaničili su ono što su svi čekali.

Enisa Bajramović je u proteklih par dana bila veoma tužna zbog raskida sa Đorđem Tomićem. Razlog i dalje nisu utvrdili, u jednom trenutku bilo je navodno neverstvo mladog takmičara, ali onda se pojavila informacija da je najveći problem njihovog odnosa jer nisu imali se*s u vili, što je Đole odbio zbog poštovanja prema porodicama.

Međutim, kako je vreme prolazilo, shvatili su da su veoma nesrećni jedno bez drugog, pa su rešili da situaciju poprave, te je Enisa izjavila u jednom trenutku:

 

 

- Eto, mi smo se pomirili, da svi znate - nakon što je saznala da su u njenim stvarima Produkcija pronašla tri tajne poruke, koje će biti objavljenje tokom emisije, što je zabrinuo Bajramovićevu, a potom su se čule poruke na razglas u vili, te je prva glasila:

- Đole ti ne treba - a zatim je usledila druga: - Ti znaš zbog koga si tu - i na poslednjoj poruci bilo je napisano: - Na trećoj je pisala adresa tvog Instagram profila, ne znam zašto si mi ovo tražila da ti napišem -

Đole je odmah odreagovao na sve što je čuo:

- Kako ja ovo mogu da prokomentarišem, odvratno je. Ja sam znao da me ne njena drugarica ne voli i da joj je rekla to što piše u poruci. Ali ova druga poruka me je bacila u razmišljanje -

Da li će se ovaj par nakon što su se pomirili, ponovo raskinuti?

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost