Izvor:
11.10.2018 u 19:28
0

BELS IH UHVATILA U LAŽI: Šmizla se našla u ČUDU nakon što joj je odbrusila!

Izabela Alijoski bila je ponesena temom koja se komentarisala za okruglim stolom, a to je bila bliskost Benjamina i Šmizle, što Božidaru izuzetno smeta, ali oni nastavljaju po svome.

Naime, Ivan Marinković je otkrio da su Benjamin Spahović i Jovana Novakov imali se*s aferu pre ulaska u rijaliti, te da kada je ona kročila u luksuznu vilu, hvalila se poznanstvom dugogodišnjem sa mladim MMA borcem.

Međutim, tokom jučerašnjeg dana Šmizla se prešla, te je izjavila da se sa Benjom videla samo jednom, što je večeras Bels iznale kao informaciju:

Pa vi ste pričali da ste se videli samo jednom – što je atraktivna crnka negirala, ali je voditeljka Anđela potvrdila isto:

Ne, juče si stvarno izjavila da ste se videli samo jednom van vile – što je dodatno iznerviralo Jovanu, pa se obratila Benjaminu:

Ajde ti reci, da li smo se videli samo jednom ili se znamo godinama

Mladi Sarajlija nije imao komentar, već je prećutao njenu priču. Da li su takmičari otkrili pravu istinu o Benjaminu i Šmizli?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter