Izvor:
11.10.2018 u 19:49
0

PUKLA BRUKA: Marijana varala Milija dok je on u RIJALITIJU!? VRIŠTALA JE PO STUDIJU ZBOG FOTOGRAFIJA!

Marijana Marković uhvaćena je u laži u emisiji, te je pokušavala da se opravda sva usplahirena.

Naime, na adresu Produkcije došle su fotografije sa nepoznatim dečkom, kome nije želela da otkrije identitet. Voditeljka je najavila Miliju da se spremi za ekskluzivne fotografije:

Zapravo, Mili za tebe su fotografije. Ko je ovo – upitala je voditeljka Anđela, međutim, u tom trenutku Marijana je doživela slom, te je odmah skočilau vatru i počela da se brani i viče po studiju:

Nemojte ovo da mi radite, stvarno – voditeljka ju je upitala – Ovo je tvoj bivši momak? Ove fotografije je Marijana obrisala – u tom trenutku usplahirena Marijana još više se uzbudila, te je nastavila:

Ovo stvarno nije lepo. Milutine, ljubavi molim te, slušaj ti znaš da je to stara ljubav. Ti znaš da sam ti rekla da te nikad neću prevariti, a to ću i dokazati – vikala je Marijana po studiju. Potom je stigla još jedna fotografija, na istom mestu gde je vodila Milija, odvela je i nepoznatog mladića sa fotografije:

Išli smo na proslavu jednog prijatelja – pravdala se na sva usta gošća sve vreme tim izgovorom.

Da li su sumnje koje je Mili pre samo par dana imao u vili, vezane za neverstvo svoje ljube obistinile?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter