Izvor:
11.10.2018 u 20:18
0

OVO JE NAJVEĆE OTKRIĆE IKADA: LIDIJA KROZ SUZE PRIZNALA SVE DETALJE SVOJE MRAČNE PROŠLOSTI! (FOTO)

Počeo je još jedan roditeljski sastanak, ali pre toga, nova učesnica Lidija, želela je da ispriča sve o svojoj prošlosti.

– Nadam se da me niko neće osuditi, ali ja sam igrala za novac pre par meseci, ostala sam bez krova nad glavom, bez ičega i prosto sam morala tako da se snalazim – započela je Lidija priču, koju je Anđela prekinula.

– Lidija, mi smo došli do snimaka iz hotela u kome si igrala, ali ti nisi samo igrala, na snimku se vidiš ti bez donjeg veša, okružena sa dosta momaka – tvrdila je Anđela.

Lidija se totalno šokirala, pa je kroz plač priznala sve.

– Molim vas, ne govorite to, mene je neko snimao jer sam bila pijana, ja se toga ne sećam, ali morate me shvatiti ja sam to radila jer sam morala, to je moja prošlost, nikada više ne bih to ponovila – priča Lidija i dodaje.

– Bilo mi je jako teško, dečko me je prebio, izgubila sam bebu i jedva ostala živa, nisam imala gde da živim, bila sam na ulici, morala sam da počnem time da se bavim, nikada više ne bih opet – zaključila je Lidija.

Dok je pričala svoju životnu priču, ostali takmičari su pomnog slušali.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter