Izvor:
04.09.2016 u 00:59
0

HAOS U STUDIJU: Zmaj od Banata UNIŠTIO Zmaja od Šipova!

Zmaj od Banata i Zmaj od Šipova su glavni gosti emisije ,,Upoznajte Parove''! Naime, Grahovac nije znao da će se u studiju pojaviti Ratko iz Plandišta, poznatiji kao Zmaj od Banata!

Kada je Ratko ušao, Zmaj je dobronamerno pružio ruku ali Zmaj od Banata je odbio da se pozdravi sa njim!

Ja sam novi tata igre! Ovaj čovek me je povredio, a 150 dana dok sam bio u bolnici nije hteo da me pozove. Nikada mu to neću oprostoiti! On je običan čoban i nikada mu neću oprostiti. Zmaj od Šipova je običan sadista – vrištao je Ratko.

Zmaj se na njegovu priču samo smejao i pokušavao da se pomiri sa njim, molio ga je za oprost a Ratko ga je iskulirao, i nastavio da ga proziva.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter