Izvor:
04.09.2016 u 14:57
0

FOTKA MILENIJUMA: O ovom ručku Zmaja sa lobistkinjom, brujaće i u sedištu NATO pakta!(FOTO)

Neobičan susret desio se ovih dana u jednom ribljem restoranu.

Za istim stolom pijuckali su piće, ćaskali i jeli legendarni učesnik „Parova” Zmaj od Šipova i najpoznatija pobornica ulaska Srbije u NATO Jelena Milić. Sastanku je, prirodno, prisustvovao i glavni urednik TV „Hepi“, Milomir Marić.

– To su bili međunarodni razgovori oko ulaska balkanskih zemlja u NATO pakt. Ozbiljno vam pričam. Zmaj je politički aktivista, on je budući predsednik Repubilike Srpske. Budući da je Milorad Dodik uzdrman zbog referenduma, normalno je da se javljaju novi kandidati za njegovog naslednika, a najviše šanse za novog predsednika ima Zmaj jer ga narod voli.

Zmaj od Šipova je omiljeni čovek u Bosni, spasavao je muslimanske i hrvatske porodice tokom rata. Zmaj prodaje bikove u Bosni, narod ga obožava. Dogovorili smo se da uđe u NATO, on će biti predsednik. On se ne slaže baš sa političkim stavovima gospođe Milić, ali je rekao da je lepa i simpatična žena. Inače, Zmaj se ozbiljno priprema za predsedničke izbore. Ne može da postane predsednik ako ga NATO ne postavi tenkovima. To neće biti u nekoj dalekoj budućnosti, uskoro planiramo da se to dogodi – ispričao je Marić za „Alo!“.

Inače, ovom neobično fotkom pohvalila se sama Jelena Milić, koja ju je okačila na društvene mreže.

– Ja to nikad ne bih otkrio, ali Jelena je sama stavila fotku. Kod mene je konspiracija zagarantovana, to jest diskrecija – kaže Marić za Alo!.

zmaj

Izvor:Alo
Foto: twitter.com/Jelennah169

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter