Izvor:
15.10.2018 u 15:13
0

ELVIN PROGLEDAO: Najavio je da će tek biti HAOSA u vili! Razlog tome biće ON!

Elvin Kadrić, multitalentovani mladić koji se prijavio u rijaliti kako bi sebe promovisao u svetu muzike, tokom dana ispričao je Dini Galorini da muje vreme da se ženi, ali to ni manje, ni više nego sa devojkom italijanskog porekla.

Voleo bih da nađem neku Italijanku, jer su mi sve tako fine i dame prave – izjavioje Elvin, pa je ispričao o iskustvu sa bivšim devojkama:

Imao sam i Francuskinju i Šveđanku, ali nema bolje imati da ženu Italijanku

Dina se takođe dotakla svog iskustva u ljubavnim jadima, pa mu je predložila da zajedno idu u Italiju i nađu sebi srodnu dušu. Međutim, to nije sve, jer je Kadra dao obećanje, za koje se svi takmičari nadaju da će ispuniti. Miljenik publike, do sada je bio više – manje neaktivan, kako sam priznaje, ali je izjavio da će se sve to promeniti:

Ja osećam da sam izašao iz onog mog stanja, one moje depresije i da će tek sada krenuti haos. Rekli su mi ovi stari igrači da je treći mesec najteži u rijalitiju, jer ti tada nedostaju svi mogući

To je zabrinulo Dinu, ali shvativši da u velelepnoj vili ima luskuzne uslove za život, ubrzo ju je i prošla zabrinutost.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter