Izvor:
12.10.2018 u 19:23
0

NA RUBU EMOCIJA: Dina Galorini dobila poklon u vili! „KRV NIJE VODA, ĆERKA SI SRPSKOG POGINULOG HEROJA“!

U jednom trenutku Dina Galorini otišla je na vrata velelepne vile, jer ju je čekalo iznenađenje. Produkcija je dopustila da u vilu stigne ono čemu se ni ona nije nadala.

Kada je došla do vrata sačekao ju je buket cveća, ali i dve poruke, koje su je dovele na rub emocija. Naime, poklon je stigao od strane porodice, pune podrške, ali imala je jasnu poruku u pismu koje je stiglo uz poklon:

– Obriši suze i vesela budi. Ne daj se kraljice – glasila je prva poruka koja je stigla uz ruže, a potom je usledilo ono čemu se niko nije nadao. Uz ruže, dobila je i narukvicu sa posebnom namenom:

Ovom prilikom želim da ti kažem da imaš Albertovu i moju podršku. Želim da ti ova narukvica koju sam ti namenio, da ti bude oslonac kada ti je teško. Svojom odlukom si ušla u Parove i sve šta mogu da uradim jeste da te podržim najjače – napisao joj je brat Mauro, koji ne propušta priliku da svojoj sestri pruži podršku, s obzirom da je ostala sama sa detetom, nasuprot toga što je žerka najpoznatije srpske heroine, koja je poginula boreći se za srpski narod.

Dina je bila oduzeta od emocija, nije mogla da veruje da je posle toliko vremena dobila iznenađenje, kom se nije ni nadala.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter