Izvor:
15.10.2018 u 16:59
0

VILA ĆE BITI MESTO NAJBOLJEG PROVODA: Žurka koju su svi čekali! VEČERAS NEZABORAVAN PROVOD!

Od 23 časova na repertoaru srećne televizije, svakog ponedeljka biće emotivana rijaliti žurka.

Tako će biti i ove večeri, Produckija je pripremila nezaboravan provod sa specijalnim gostima, ali i još mnogo iznenađenja očekuju takmičare tokom lumpovanja.

Prošla žurka promenila je mnogo toga, natup Igora X i Vesne Vukelić Vendi bio je i više nego intrigantan, jer su se tokom žurke mnoge ljubavne iskre stavile u prvi plan. Međutim, večerašnji provod u zemunskoj vili će biti još intrigantnija. Produkcija je najavila da će gosti biti neko ko će napraviti totalni preokret u vili, a to je ono što publika zaslužuje.

Učesnici u rijaliti formatu imaće pred sobom svirku i dobre pevače, koji će i ove večeri zabavljati hitovima današnjice. Ne propustite žurku, jer vas očekuje specijalno iznenađenje od strane Produckije, a nekim od rijaliti glumaca biće i više nego turbulentno veče.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter