Izvor:
15.10.2018 u 17:33
0

PRODUKCIJA NAJAVILA ONO ŠTO SU SVI ČEKALI DUGO: Ivana Žizela će ponovo napravili „LAJV“ u vili!

Ovo se do sada nikada nije dešavalo u rijaliti programima. Produkcija je odlučila da počasti verne gledaoce rijaliti formata ,,Parovi".

Internet senzacija odlučila je da ponovo obraduje svoje pratioce na društvenim mrežama.

Ivana Živković, poznatija na društvenim mrežama kao Žizela, ponovo će održati njen čuvani ,,lajv" koji ju je i proslavio na internetu.

Kako saznajemo Produkcija će iznenaditi pratioce od 21 h na zvaničnom Instagram profilu ,,Parova", @parovi7official te će Žizela imati za zadatak da obiđe vilu, ali i još nešto.

Takmičari ni ne slute da će se ovo desiti, a s obzirom da je večerašnja žurka najavljena kao veliki spektakl, Ivana će vam ekskluzivno pokazati dešavanja pre žurke.

Ne propustite da vidite kako se sve to dešava iza kulisa, zato nas što pre zapratite na Instagram nalogu – @parovi7official kako bi uvek bili u toku sa najnovijim dešavanjima iz vile.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter