Izvor:
15.10.2018 u 17:45
0

TAJNA KOJU JE DUGO SKRIVALA: Dikina majka ima dokaze za Ilijanino ponašanje! DNEVNIK ĆE OTKRITI ISTINU!?

Mama Vladimira Zečevića Dike, Vesna otkrila je tajnu koju je dugo skrivala.

Turbulentan odnos koji su imali sa Ilijanom Vagić, po navodima Vesne zapisano je u dnevniku koji čuva:

Ovi njeni demanti me ne zanimaju, neću ni da ih slušam, jer ja znam šta je istina – izjavila je Vesna nakon što je Ilijana počela da se pravda za sve reči koje joj je uputila nesuđena svekrva.

Međutim, to nije sve, jer je Vesna imala jasnu poruku, kako za plavokosu takmičarku, ali i za sve ostale gledaoce, želeći da ih uveri da priča istinu, ona je izjavila:

Ja imam dokumentovano sve, zato što ja imam dnevnik gde sam sve to zapisivala, jer to ne može da se prepravi kao mobilni telefon. Ja sam zapisivala svaki događaj koji se dešavao svih ovih godina dok je ona bila ovde sa nama – poručila joj je Vesna.

Ništa neću demantovati, čekaćemo poligraf, koji će pokazati istinu definitivno, jer ovaj put ćemo ići do kraja – uzvratila je Ilijana, kao najavu da će dokazati da priča istinu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter