Izvor:
15.10.2018 u 18:10
0

KONAČNO JE POKAZAO PRAVO LICE: Lakić ovim gestom postao bleda imitacija Gasttozza!?

Pobednik rijaliti igre Nenad Sinđelić – Gasttozz dobio je svog naslednika u vili, i to ni manje, ni više nego njegovog nekadašnjeg cimera u prethodnim sezonama.

Nikola Lakić odlučio je da promeni lični opis, tako što će se ofarbati u plavo, te će time izgledati kao rijaliti rivalitet, Gasttozz.

Kako je Produkcija najavila spektakl za vreme žurke, bivši fudbaler je to shvatio veoma ozbiljno, te je rešio da sebe predstavi u novom izdanju, da ga ne biste prepoznali. Takmičari su odmah osudili njegov potez, te je Ivan Marinković bio među prvima koji je prokomentarisao:

Ludači se, kopira samo Gasttozza i ništa više, misli da može da mu parira, kreten

Međutim, bivši fudbaler nije želeo to da komentariše, ali je verovatno ponesen temom za današnjim suđenjem. Ali kada je se uključio u uživo program, imao je jasnu poruku za svoju majku Marinu:

Mama nemoj da se brineš, sve je ovo zabava, sve je okej – izjavio je Lakić.

Da li vam se sviđa Nikola u ovakvom izdanju?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter