Izvor:
16.10.2018 u 10:53
0

URNEBESNO: Žizela ljuta jer joj Conja ne pruža pažnju!? (VIDEO)

Tokom izbacivanja, došlo je do svađe takmičara, zbog ne pružanja pažnje.

Ivana Živković, poznatija na društvenim mrežama kao Žizela ušla je u raspravu sa Nikolom Jovanovićem Conjom. Najpre ju je on napao da je ,,folirant" što je iznerviralo ŽIzelu i želela je da napusti okrugli sto, ali se ubrzo vratila i počela da histeriše:

Mene svi napadaju bez razloga, bez dokaza, da sam ovakva i onakva – vikala je na sav glas.

Međutim, Conja je imao jasnu poruku, kada ju je upitao:

Žizela, zašto se ti foliraš, glumiš ovde nešto što nisi, a znamo kakva si – što je još više iznerviralo internet senzaciju, pa mu je odbrusila žestoko.

Ono što je zanimljivo, jeste da su njihove svađe u vili najzanimljivije, te su takmičari komentarisali da se Ivani sviđa Conja, pa da traži smao način da mu priđe, kako bi imali komunikaciju.

U videu koji sledi, prosudite sami zbog čega se Žizi naljutila:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter