Izvor:
16.10.2018 u 11:35
0

NEĆETE VEROVATI KO ĆE BITI KRUNISAN: Dika proglasio pobednike „PAROVA 7“!

Tema družena sa komšinicom Zagom u ,,Jutarnjoj kafici" je ko će biti pobednik sedme sezone ,,Parova", pa kad je došao red na njega, presudio je.

Vladimir Dika Zečević svojim oštrim stavom, ponoov je ušao u vilu i time ponovo došao u žižu interesovanja kod publike, rešio je da otkrio po njegovom mišljenju ko će biti taj koji će poneti krunu rijalitija.

Kako sebe nije mogao da svrsta u tu grupu, jer kako navodi, nije toliko jak rijaliti igrač, iako sve što radi, govori suprotno. Svađa sa takmičarkom koju je proglasio pobednicom, bile su veoma zanimljive, dok je bio prvi put u vili, što se i nastavilo po drugom ulasku, iako je sigurna da nešto krije, Dika je izjavio:

Po mom mišljenju, pobednice ove sezone biće Ružica Veljković i Izabele Alijoski – izjavio je Dika, a potom i objasnio zbog čega:

Mislim da su one promenile totalno taktiku i da će baš zbog toga biti te koje će voditi rijaliti da kraja. Ali jedino ako im Marinković i ovi stari ne uzmu plasman, onda će biti to to, pobediće sve – dodao je Dika.

Ružica i Bels ove godine ne liče na stara takmičarke koje nisu prezale kome će i na koji način uputiti, ali tokom žurke rijaliti pobednica malo se uzdigla, da li je shvatila da mora da se probudi?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter