Izvor:
04.09.2016 u 21:57
0

JECA, VRIŠTI I URLA PO KUĆI: Učesnica „Parova“ u velikoj DEPRESIJI zbog… (VIDEO)

Atina Ferari, igračica i učesnica rijalitija "Parovi" je u veoma teškoj situaciji i depresiji, a svoju bol je odlučila da podeli i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Naime, igračica je iskoristila novu Fejsbuk aplikaciju "Live", kako bi u datom trenutku pokazala ljudima šta trenutno radi i čime se bavi.

– Ovako izgleda moje jutro kada se probudim – rekla je Atina kroz suze.

Njeni pratioci, koji su u tom trenutku bili na Fejsbuku su joj neprestano slali komentare, na stotine njih, ali ona se nije obazirala, već je sve vreme slušala muziku i plakala. Dok su neki bili zabrinuti šta joj se desilo i da li su ljubavni jadi u pitanju, drugi su je prozivali kako samo traži sažaljenje i kako joj je potrebna duševna bolnica.

– Meni nije dobro ljudi, ja sam sama – izjavila je u jednom trenutku.

Od ljubavi do mržnje nit je tanka! Daj Bože da slomim tu nit više koja me ubija! Bože vrati svaku moju suzu i bol tri puta većom merom, budi ravnopravan kao što i jesi – je status koji je pevačica nedavno objavila, koji potvrđuje da jesu u pitanju ljubavne boli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter