Izvor:
05.09.2016 u 00:16
0

OMAKLO IM SE: Gasttozzove BURAZENGIJE ISPROZIVALE Zoricu najcrnje!

Bivši učesnik rijaliti programa "Parovi", Nenad Marinković Gasttozz nedavno se pohvalio da prisustvuje snimanju filma porno glumice Nevene Hot koja se takođe proslavila učešćem u tom rijalitiju, a na svom instagram profilu postavio je fotografije sa seta (OVDE pogledajte slike).

Da li Gasttozz ima neku ulogu u ovom filmu, ne znamo, a na to da će se ova saradnja možda ipak smučiti njegovoj devojci Zorici Dukić, iako se on tome nije nadao, ukazuju komentari fanova, kojima su oni zapljusnuli Nenadov Instagram.

Gasttozz je uz fotku napisao i poruku: "Radimo, kuvamo, pržimo! Ne mračite oko Zorice, ona zna gde sam, vidite vaše Zorice gde su!"

Ej, kome se ti pravdaš, boli nas uvo za Zoricu! Oni koji te pitaju gde je, to su njenih 5 fanova koji smaraju 24 časa! Daj, uživaj sa Nevenom kako ti znaš i umeš i daj neki live! – napisao je prvi, a kasnije je usledilo još poruka, kao što je, primera radi, ova:

Ma zabole ljude k**** za klošarku jednu običnu, skroz si otišao bolesnim butikovcima, uništi te klošarka! – pisalo je ispod fotografije.

Ipak, bilo je i onih koji su branili Gasttozzovu i Zoričinu ljubav, te poručili ovo:

Ljudi, šta vam je više? Pustite ih da žive i da se vole… Ti i Zoka ste me navukli na Parove – tad i nikad vise... – napisao je neko.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter