Izvor:
17.10.2018 u 14:41
0

BENJAMIN SPAHOVIĆ NAPUSTIO VILU: Takmičar hitno izašao iz rijalitija! NEĆETE VEROVATI koji je razlog!

Zbog zdravstvenih problema, Benja je po hitnom postupku napustio vilu!

Benjamin Spahović , jedan od najkontroverznijih takmičara ove sezone, na putu je za Sarajevo, gde bi trebalo da nastavi sa lečenjem.

Još uvek nije poznato o kojoj bolesti je reč, ali ono što je najbitnije jeste da je Spahović van životne opasnoti.

Benjamin će se u Sarajevu videti i sa svojom ćerkom, o kojoj je svakodnevno tokom boravka pričao u vili, a više puta je i istakao kako bi mu samo jedan zagrljaj sa njom, povratio izgubljenu energiju i motivisao ga da ne odustaje i bori se do samog kraja.

Podsećamo da je Benja neposredno pred izlazak iz rijalitija ostavio Ilijanu jer je kako ističe više nego očigledno da takmičarka još uvek voli svog bivšeg dečka, Vladimira Zečevića.

Svi takmičari su šokirani njegovim izlaskom i nadaju se njegovom brzom povratku u vilu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter