Izvor:
17.10.2018 u 23:02
0

NIKOLA I COKA IMALI SE*S BEZ POKRIVAČA: UČESNICI ŠOKIRANI OSUDILI TAJ ČIN! (FOTO)


Tokom osmih nominacija, produkcija je prikazala necenzurisani snimak se*sa Nikole i Coke.

Učesnici su sa nevericom gledali kako se i Coki i Lakiću ocrtavaju jasno svi delovi tela, obzirom da nisu vodili računa o tome da li su dovoljno dobro pokriveni.

Nikola je nakon prikazanog VTR-a, otišao u dvorište vile, a onda se besan vratio za sto.

– Ne mogu da verujem da je ovo prikazano, ja mislim da ste trebali da nas šitite, mene je veoma sramota – rekao je Lakić.

Međutim, Bojana je imala jasan stav o tome.

– Nikola, mi smo rijaliti program, zbog čega bi mi sklanjali kamere tokom vaših odnosa, ukoliko vi ne želite da vodite računa o tome – izričita je bila Bojana.

Nikola i Coka su nastavili da ćute, bez bilo kakvog komentara, ali su zato njihovi cimeri imali komentare.

– Ja sam radio svašta, ali se nikada nije videlo, mene je sramota u ime Nikoline majke i sestre, ovo je užasno – rekao je Ivan.

Gotovo svi su se složili sa Ivanovim mišljem, pa su sve vreme osuđivali Lakića i Aleksandru.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter