Izvor:
17.10.2018 u 23:49
0

NIKOLA LAKIĆ RONI SUZE: „TEŠKO MI JE I MNOGO SE KAJEM“! (FOTO)


Tokom večeri, produkcija je pustila necenzurisani snimak se*sa Nikole i Coke.

Njih dvoje su to veoma teško podneli, obzirom na to da nisu znali da snimak postoji i da pokrivač nije bio dovoljno širok da prekrije sve.

– Meni je veoma teško, ne mogu da verujem šta sam sebi dopustila, ja se izvinjavam mojoj porodici, kao i Nikolinoj porodici, nadam se da ovakve scene neće biti više prikazane – tiho je rekla Coka.

Međutim, reklo bi se da je Nikola Lakić dosta teže podneo celu situaciju.

– Ja sam se uvek trudio da zaštitim i Izabelu i Coku, ovim scenama sam šokiran, nisam ni znao da snimak postoji, mi nismo bili svesni da nas je prekrivač nije dovoljno pokrio – priča Nikola, pa nastavlja.

– Znam da moja majka ovo veoma teško doživljava, prošli put je bila u hitnoj, mnogo mi je žao zbog toga, izvinjavam se sestri i mami – kroz suze je rekao Nikola.

Iako je Lakić sve vreme plakao, cimeri mu i dalje nisu verovali.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter