Izvor:
18.10.2018 u 09:32
0

DA LI ĆE SE MILKA POJAVITI NA VRATIMA VILE? Nakon što je Meda ušao u rijaliti, dolazi Conjina žena da poravna račune?!

Conja je svoju suprugu Milku prevario u rijalitiju "Parovi", a potom i dao lažne odgovore na većinu pitanja koja su mu postavljena na Parografu.

Iako Nikola ističe da mu žena veoma nedostaje i da je zabrinut jer se još uvek nije oglasila, on još uvek nije korigovao svoje ponašanje, te je tako opet bio intimniji sa Ljubicom, više nego što bi trebalo.

U toku jučerašnjih nominacija, u vilu je ušao i Conjin bivši cimer i drug, Vladimir Savić poznatiji kao Meda Brunda.

Meda je rekao da je motiv njegovog ulaska isključivo želja da skine ljagu sa svog imena, jer je kako navodi, Conja izrekao gomilu laži o njemu.

Kako saznajemo, zajednički prijatelji Milke i Conje, govore kako je Milkin ulazak u rijaliti itekako moguć jer je već danima besna i tužna zbog svega što je videla i čula od strane njenog muža do sad:

– Juče je ušao Meda, red bi bio da uđe i Milka i da čujemo njenu stranu priče.Ona je samo jedna povređena i nasamarena žena.Vidno je iznervirana što će sada i Meda pričati o njoj i njenom životu.Niste još sve čuli, to je sigurno, a kada bi ona ušla mnoge stvari bile bi jasnije –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter