Izvor:
18.10.2018 u 21:43
0

LJUBAVNI TROUGAO O KOME SE DANIMA PRIČA: ENISA JE I OVE VEČERI OSTALA ŠOKIRANA! (FOTO)

Tokom emisije "Roditeljski sastanak", učesnici su se složili sa činjenicom da su Nikola i Coka najsrećniji zbog redovnih se*sualnih aktivnosti.

– Ma oni su ovako veseli i skakuću po kući jer redovno vode ljubav, a mi svi ostali kao besne zveri se svađamo jedni sa drugima – rekao je Đole.

Međutim, kako je on u ljubavnoj romanski sa Saškom, Anđelu je zanimlo zbog čega njih dvoje to ne rade.

– Ne, nikada, ja sam obećao svojoj porodici da ne bih nikada to uradio, tako da se toga pridržavam i videćete da će tako i biti – jasan je bio Đole.

Nakon što je saznala da su Enisa i Đorđe tokom prošle noći ponovo razgovarali, Karailjaz se razbesnela.

– E, pa sada ću ja otkriti ovoj silikonjari Enisi, da je Đole meni u poverenju rekao kako bi imao se*s sa mnom, tako da može samo da pati i gleda – drčna je bila Saška.

Iako je Đole to negirao, Enisa se ućutala vidno razočarana.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter