Izvor:
19.10.2018 u 18:32
0

DENSER U STRAHU! ŽELI DA NAPUSTI RIJALITI: Žena neće da čuje za njegovo ime zbog afere sa Dinom!? Pozlilo mu je kada je čuo OVO!

Andrija Đogani ušao je u sedmu sezonu rijaliti ,,Parovi" kako bi osvežio svoju popularnost.

Međutim, posle afere koju je imao sa Dinom Galorini ona više ne želi da čuje za njegovo ime.

U Tajnoj sobi, Baki je seo na stolicu i sledio se nakon što mu je Produkcija saopštila:

Baki, tvoja žena ne želi da čuje za tebe naqkon afere sa Dinom

Nakon te informacije Baki je poludeo, suze, znoj, cupkanje nogu usledilo je, pa je zahtevao da je ponovo pozovu, budući da je njegova žena u bolnici – Pozovite je, hoću da se uverim u to

Ali kada se preko druge linije začuo njen glas, Bakijevi jecaji u prostoriju naježili su sve gledaoce:

Halo mili, pa ja sam, sve je u redu, sve je samo šou program i igra, moraš da izdržiš sve ovo. Sve je okej i super si, pratim Happy i tebe samo gledam – izjavila mu je preko druge veze voljena žena.

Baki nakon razgovro bio je presrećan zbog toga što mu je Produkcija omogućila da čuje svoju suprugu, koju nije mogao da dobije unazad dva dana.

Happytv.rs
Foto: Arhuva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter