Izvor:
20.10.2018 u 13:32
0

POBUNA SLEDBENIKA: Predsednik stranke ima problem sa ministrima!?

Kako su u velelepnoj vili organizovana preizborna nedelja, takmičari su trebali da osnuju stranku, naprave svoj pokret, a potom da ga prezentuju.

Prva stranka je pod rukovodstvom Ružice Veljković, koja je tokom probe predstavljanja osnovnih crta, naišla na negodovanje njenih sledbenika. Naime, Nakon što je predstavila sledećim rečima svoju stranku, Ružica je izjavila:

Pre svega da se predstavim, ja sam predsednik stranke ,,Bez stida" Ljubica Prcković. Dakle, naša parola glasi za dobra jutra bolje sutra i odlične noći. Sigurno će vam se to dopasti – započela je Ružica, a potom je predstavila svoje ministre iz stranke:

Gospođa Medolina, koja je ministarka slatkog greha – u tom trenutku Đorđe Tomić imao je opasku na njeno predstavljanje, pa je ušao u neverbalni sukob sa Ružicom:

Imam da priložim žalbu na ovo, sve je ovo izgledalo previše novinarski, a ti si zapravo predsednik stranke koja treba da vodi svoj narod

Nakon što ju je pecnuo, rijaliti pobednica mu je uzvratila u dobro poznatom stilu:

E, Đole, ajde ti se skloni u stranu i nemoj da smetaš ovde

A potom su isprobali i ostatak ministara, koji će uskoro imati svoju reč, kada će početi izbori.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter