Izvor:
20.10.2018 u 18:54
0

NESVRSTANI PONOVO NA SCENI: Bili su samo na korak do propasti, a onda se desilo OVO!

Jelena Ilić bila je predsednica stranke ,,Nesvrstanih", te je tim povodom započela svoj govor:

Poštovani građani vile Parova dobrodošli na samit ,,Nesvrstanih Parova", pod parolom ,,Lepo, lepše, liberalno" – započela je, a zatim i dodala:

U početku smo bili samo jedan mali pokret, međutim, kako je broj naših članova i pristalica povećao, odlučili smo da se na ove izbore pojavimo kao politička partija

A potom je Jelena predstavila poznate ličnosti kao što su muzičar Baki B3, internet senzacija, Ivana Žizela, kao i poznati konobar Medo Brundo, a zatim je popularni denser predstavio svoju tezu u kojoj je naglasio da će pomoći napuštenoj deci.

Zatim, ministarstvo kiča i šunda, ispred kojeg je govorila Nensi, izjavila je:

Ja ću se pobrinuti za vaš izgled. Nećete morati ništa da radite, da raspremate, niti da sređujete – a zatim je i Ivan Marinković ispred minista

– Samo da kažem, da se vraćam upravo iz Kopašnice, tamo mi je trenutno kampanja koju vodim, nisam stigao da se presvučem. Ja se zalažem protiv bele kuge i nataliteta Parova. Znači, zalažem se da više kamera ugase, kako bi Parovčani mogli da razmene iskustva sa sobom. Pa ko bode ubode, to je moj program – potom je Medo Brundo ispred ministarstva za rasturanje brakova i veza izjavio:

– Dragi gledaoci moje mišljenje o ministarstvu o rasturanju veza i brakova je da treba menjati nešto što ne ide i boritii za svoja prava i svoju sreću. I pokušati sve, po svaku cenu, pa makar rasturiti nečiju vezu ili brak – izjavio je Meda.

Nakon izloženog programa, Vojislav Šešelj je dao svoj sud kao i o prethodnim strankama, da je veoma originalna, kao i da mogu vrlo lako parirati velikim strankama van rijalitija.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter