Izvor:
20.10.2018 u 19:40
0

NIŠTA OD GLAMUROZNE SVADBE: Marijana razočarana u Milija zbog OVOGA! Raskinuli uživo u emisiji!?

U emisiju se direktno uključila Marijana Marković, koja je imala jasnu poruku za svog voljenog dečka.

Naime, nije mogla više da izdrži, kako je navela, već je morala da uzme telefon i nazove Happy televiziju i poruči svog skoro izabraniku da je razočarana u njegove postupke, pa je izjavila:

Razočarana sam, povređena, zgranuta. Što se tiče snimka sa Dinom Galorini, ja znam da nije došlo do poljupca, znam da je to rijaliti fora, ali na Milijevu sreću ili nesreću, bolesna, pa pratim non-stop Parove i videla sam kako i šta radi sa ostalim devojkama u vili, a zna da imamo dogovor oko toga

Nakon toga, Marijana je dodala da njegovo ponašanje uopšte nije na nivou, kao i to da ne može više da ga prepozna.

Sa druge strane, Mili je bio iznenađen njenim pozivom i rečima, pa je pokušao da se opravda da su to samo rijaliti igre, ali kako mu je Marijana objasnila, da je videla i da se zbog mnogih njegovih gestova razočarala.

Da li je ovo definitivno kraj njihove ljubavi, kojoj su svi prisustvovali?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter