Izvor:
22.10.2018 u 15:08
0

LJUBICA PROGOVORILA: „REDOVNO IDEM U SVING KLUBOVE, BUDE NAS OSAMDESET“! (FOTO)

Ljubica već nedeljama iznenađuje gledaoce svojim ponašanjem, a sada je rešila da otkrije nešto zbog čega su mnogi ostali u šoku!

Ljubica je želela da podeli svoju tajnu, koja se tiče njenog načina života, ona je otkrila da je redovan posetilac sving klubova, kako kod nas, tako i širom Evrope.

-Ja volim da idem tamo, bude zanimljivo i mogu reći da sam se na neki način navukla na taj stil života, uslov da budeš u sving klubu je da si totalno go, šetaš se po prostorijama i ko ti se svidi sa njim odeš u sobu – govori Ljubica i nastavlja.

– Petkom bude najviše ljudi, oko osamdeset, ti onda budeš sa svima koji ti se dopadnu, tog dana mogu doći i samci i parovi, a subotom su samo parovi, zanimljivo je, pokažeš svoju divlju stranu, slobodan si i radiš šta želiš –

"Kada si to otkrila i zbog čega si prvi put otišla"? – pitala je Anđela Ljubicu.

– Pa sa osamnaest godina, nisam ni znala da je to sving klub, čak nisam ni znala šta to znači, slučajno sam tu završila i sad idem redovno sa svojim drugom i njegovom suprugom – zaključila je Ljubica.

Ostali učesnici su se veoma iznenadili, jer nisi očekivali to od Ljubice.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter