Izvor:
21.10.2018 u 08:21
0

URNEBESNO: Instagram zvezda Žizela osmislila svoje vežbe! Rasplakaćete se od smeha kada vidite kako Žizi trenira! (VIDEO)

Poznata je po svojim scenama na Youtube platformi i raznim ispovedanjem o životu koji je vodila, a kako ističe ni sama nije bila svesna koliko su stanari vile upućeni u njen život i o aktivnostima kojima se bavila pre ulaska u rijaliti.

Ži ima svoju armiju fanova koji svakodnevno prate njeno učešće u rijalitiju "Parovi".

Ivana je imala tešku životnu priču, o kojoj je više puta otvoreno i najiskrenije pričala, a pre samo par dana njena majka je bila gost u vili kako bi joj pružila podršku.

Jedna od najduhovitijih takmičarki je svakako Žizi, koja nas svojim simpatičnim govorom i izrazima svakodnevno nasmeje do suza.

U narednom videu možete pogledati kako Žizela demonstrira vežbe koje je sama osmislila:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter