Izvor:
06.09.2016 u 00:14
0

BRENDONOVA EKSKLUZIVNA ISPOVEST: Evo zašto nisam POCRNEO na moru!

Branislav Radonić Brendon je pre emisije ,,Specijal sa Parovima'' odlučio da ispriča kako se proveo na moru u Barseloni, samo za portal srećne televizije.

Ostaće misterija sa kim sam išao u Barselonu. Samo ću reći da nisam pocrneo jer sam bio noćna ptica! Vozio sam se isključivo taksijem, koristio rum servis…Sve je bilo luks u hotelu sa pet zvezdica! Nisam se štedio – kaže Brendon.

Budući da je odmah po završetku rijalitija otišao na putovanje Radonić je rekao da je opet nedostajao roditeljima, ali i da su oni ponosni na njega zbog svega što je proživeo u zabavno-humorističkom programu!

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter