Izvor:
06.09.2016 u 01:52
0

DOVOLJAN SAM SEBI: Brendon otkrio zašto ga niko iz PAROVA ne zanima!

Branislav Radonić Brendon je odlučio da sa vremenske distanceda svoj sud o učesnicima zabavno-humorističkog programa ,,Parovi''. On je za HappyTv.rs ispričao da je zaboravio na sve učesnike iz ,,Parova''!

Niko me ne zanima, niti mi je bilo ko iz vile prijatelj. Generalno i privatno sam napravio čistku među prijateljima! Sve sam stavio na stranu, i samo uživam u životu – kaže Brendon.

Radonić je ispričao i zbog čega je ponosan na sebe.

Preponosan sam na sebe što sedim na nameštaju koji sam sam sebi kupio od honorara! Spremam se za Ameriku, pa pa ću potom na neku egzotičnu destinacju – zaključuje u tajanstvenom tonu Radonić.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter